nike air barn

For all the WoW talk you can stand.
Post Reply
Hugo Piers
n00b
n00b
Posts: 1
Joined: Sat Jun 27, 2020 10:58 pm
Class: Hunter
Spec: Healing

nike air barn

Post by Hugo Piers » Sat Jun 27, 2020 11:01 pm

Denna Chicago-exklusiva nike air barn Air Jordan 1 Retro High OG Homage To Home kommer att släppas den 21 april. Denna version har Air Jordan 1 Banned colorway på sidosidan och Air Jordan 1 Chicago-utgåvan på sin mediala sida för att göra sin design. Denna version är extremt begränsad till endast 2 300 par och varje par är individuellt numrerade. Andra viktiga markeringar inkluderar orden "Från" och "För" på klackarna, och Nike Air-märkta tungor och inläggssulor. Ofta kallas Air Jordan 1 Retro High OG "Hawks", detta par av sparkar hyllar faktiskt en medlem av Atlanta Hawks-teamet under 90-talet, Dominique Wilkins. En del av Air Jordan 1 Retro High OG-serien, och har den klassiska "Nike Air" -logotypen på tungan, samtidigt som man bortser från Jumpman-logotypen på hälen.

Nike Air-märket visas nu på tungan, innersula och yttersula för att avsluta sin klassiska design. Air Jordan 1 Retro High OG Nike nike air dam Air Pack kommer att innehålla ton-iterationer av modellen gjord i Vintage Coral, Guava Ice och Olive Canvas. Alla tre alternativen har duk på tå och sidopaneler som kompenseras av läder på överlägg. Unika detaljer om skon kan hittas på dukpanelen genom att skriva ut överallt. Guava-isen faller nike air force 1 dam uteslutande i Nordamerika och Asien och Stillahavsområdet / Latinamerika.

Denna Air Jordan 1 är en hyllning till Air Jordan 1s som karaktären Miles Morales bär i Marvel-filmen "Spider-Man: Into the Spider-Verse" och den täcks av ett Chicago-inspirerat tema med gym röd, vit, svart och foto blå accenter. Den unika detaljens idrottsdel är en strukturerad reflekterande överdel och hyllar Miles Morales dräkt. Andra detaljer inkluderar en iriserande stil Nike Air-tungetikett, vingarlogotyp på vristarna och en iskristall yttersula för att slutföra designen.

En del av Air Jordan 1 Premium Essentials-paketet, detta Air Jordan 1 har en premium svart skinnöverdel med nike air force barn vita accenter som landar på Swoosh-varumärket, mellansula, Wings-varumärket på fotleden och OG Nike Air-märket på mellansulan. Featured in a tonal färgväg av svart, denna Air Jordan 1 har smidigt läder med perforeringar på tåboxen följt av den ikoniska vinglogotypen på sin övre krage för att runda detaljerna. Dessutom märket "Nike Air" på tungan i University Red för att slutföra utseendet helt.

Även om Air Jordan 1 Retro High OG RE2PECT verkar vara klädd i ett enkelt svartvitt färgschema, finns det mycket mer i denna sneaker än vad som möter ögat. Som du kan se av de medföljande bilderna är de svarta panelerna på läderens övre utförda på 3M reflekterande sätt. Så när blixt träffar skon, avslöjas inspirerande och motiverande ord som "FOKUS", "LEAD", "RE2PECT", "PASSION", "DISCIPLINE" och "FEARLESS". Dessutom får skon en extra känsla genom Jumpman RE2PECT-varumärket på sulorna och det ikoniska Nike Air-märket på tungan.

Inspirerad av Michael Jordans garderob under sitt anropstal för Rookie of the Year har denna Air Jordan 1 en färgkombination av off-white, Gold Harvest och Black i hela den övre som är konstruerad av läder och mocka. De bästa delarna av skon nike air force dam är insidan av vingflikarna, en som lyder "" Denna utmärkelse är trevlig, men jag tycker bara att det är väldigt viktigt för varje individ att gå ut och bidra till sitt team. "- MJ. Och andra har "1984-85, ROY, 2313 poäng och 28,2 ppg. En vit tunga, rött Nike Air-märke, svarta snören, vit mellansula och svart yttersula av svart gummi kompletterar utseendet. Genom att hämta Michael Jordan's garderob under sitt tal för Rookie of the Year, har denna Air Jordan 1 en färgkombination av off-white, guld Skörda och svart i Image hela den övre som är konstruerad av läder och mocka.

Post Reply